martes, 29 de octubre de 2013

Primera Recta Final


Hola a tots!

Perdoneu, abans de tot, el retard per no haver actualitzat el blog com cada diumenge. Però aquesta setmana he estat molt enfeinat en el que explicaré a continuació.

Primerament, la part teòrica del treball es troba a punt de ser finalitzada, ja que les lleis 5 i 6 del Caos ja han estat concloses, així que només quedaria la número 7 i l'apartat final de resum general.

Demà, dimecres 30 d'octubre em reuniré amb la tutora del treball d'11 a 11:30 del matí per parlar de les correcions sobre la primera part que ja va ser entregada. Durant el dia de demà també em centraré en corregir-les i posar-me en contacte amb dos professors de física que, si tot va bé, em concediran una entrevista en un període breu de temps.

Per últim, el material per començar la par pràctica ja està començant a ser muntat. Més endavant us oferiré més informació sobre els experiments que es donaran a terme i els objectius que s'esperen complir. 

Ens trobem, sens dubte, en un dels moments més emocionants de la creació del treball. Esperem que tot vagi bé com fins ara i que surtin les coses a demanar de boca!

Al llarg d'aquesta setmana tornaré a publicar amb més novetats.

Fins ara!


“Es posible experimentar el mundo en un grano de arena y la eternidad en una hora."

William Blake


fractal1

No hay comentarios:

Publicar un comentario