martes, 24 de diciembre de 2013

Entrevista + Fi del Treball!


Hola a tots!

Sé que ha passat un mes des de l'últim cop que vaig actualitzar la pàgina, però aquestes han estat unes setmanes bastant difícils i que, a més, sembla que s'hagin passat volades unes per sobre de les altres. A continuació us explicaré tot el que ha passat i com ha estat la recta final de la realització del treball.

Primerament, el que vaig fer va ser traspassar el nombre d'enquestes quan aquestes van superar les 60 per no predre gaire tamps més. Més tard, a causa del estrés amb el que ens portava l'Institut i la dificultat per part de la tutuora per donar-me les parts noves que anava fent corregides, vaig quedar-me una mica estancat de feina i no vaig poder abançar gaire (causa principal de la meva absència al blog).

Més tard, quan la situació es va estabilitzar, només em restaren dos punts per fer - el Caos a l'Institut Sabadell i l'entrevista personal amb el professor Jordi B. C. La primera va ser redactada a principis de més, quan ja vaig tenir les dades suficientes i la recollida d'informació que abastava allò que volia estudiar amb prioritat. La segona missió no va poder ser complida fins al dia 16 de decembre, entrevista que no vaig poder transcriure a ordinador fins al cap de setmana següent.

I, bé, aquí hem trobo. Aquest ha estat un inici de vacances dur, ja que em vaig apurar a transcriure l'entrevista, comentar-la, fer les conclusions i donar els últims retocs al treball abans de ser imprimit d'aquí uns dies.

Per altra banda, ara em fixaré en començar la presentació del treball, la qual faré amb el programa gratuit i on-line de Prezi. Esperem que quedi tan bé com esperem i que agradi als espectadors el dia de la presentació.

Dintre de pocs dies, tindreu l'oportunitat aquí mateix de poder visualitzar el treball al complert de manera on-line quan el pengi en un dels posts següents. Allà podreu veure tots els resultats de la recerca que, per la extensió que ocuparia, m'estimo més no comentar-vos en cada publicació.

Mentre tant, molt bones festes a tothom i que disfruteu menjant torrons en familia!


"El universo con todas sus pompas y con todas sus hermosuras es un caos para el hombre sin fe."

Juan Valera

No hay comentarios:

Publicar un comentario